Menu
Your Cart

Condiții generale

ATENŢIE! Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile înainte de a utiliza acest site web. Dacă utilizați acest site web, se consideră că acceptați și sunteți de acord cu acești termeni. Dacă NU ACCEPTAȚI acești termeni, nu utilizați acest site web!


CONDIȚII GENERALE DE UTILIZARE A

www.only1.ro


1. SUBIECT

Acest document reprezintă condițiile generale sau condițiile de utilizare a www.only1.ro, care reglementează regulile de utilizare a only1.ro


2. DATE DESPRE ADMINISTRATORUL PLATFORMEI www.only1.ro

2.1. "Only one vape ltd" administrează site-ul web www.only1.ro (pe scurt „Platforma”). Compania [Firma] va fi numită pe scurt sub "Only 1".

2.2. Puteți contacta Only 1 la numărul de telefon indicat +40727113281, completând formularul AICI sau prin e-mail sales@only1.ro. Mai multe informații despre taxe pot fi găsite în secțiunea "Contacte" a Platformei.


3. DEFINIȚII

3.1. Utilizator – "Utilizator" este o persoană fizică capabilă care a împlinit vârsta de 18 ani sau o persoană juridică care a acceptat acești Termeni și condiții generale.

3.2. Platforma – site Internet găzduit pe adresa web www.only1.ro și subdomeniile sale.

3.3. Cerere – un document electronic care reprezintă o formă de comunicare între Only 1 și Utilizator.

3.4. Supervizor – este o persoană autorizată de Only 1 să accepte comenzi de la puncte de vânzare cu amănuntul și depozite de distribuție externe.

3.5. Cuprins
• toate informațiile de pe platformă care sunt accesibile printr-o conexiune la internet și utilizarea unui dispozitiv conectat la internet;
• conținutul oricărui mesaj de la Utilizator către Veippro, trimis prin mijloace electronice și / sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
• orice informații furnizate, în orice mod, de către un angajat / asociat al Only 1 și Utilizator, prin mijloace electronice sau prin alte mijloace pentru transmiterea acestuia de la distanță;
• informațiile platformei care descriu specificațiile articolelor din catalogul de produse, alte date descrise în platformă.

3.6. Mesaje comerciale – orice tip de mesaj trimis prin canale de comunicații electronice (cum ar fi e-mail, SMS, dispozitiv mobil / web push etc.), care conțin informații generale și tematice, precum și alte mesaje comerciale, cum ar fi cercetarea pieței și a consumatorilor.

3.7. Specificații – toate caracteristicile și / sau descrierile articolelor din platformă, așa cum se indică în descrierea acestora.

3.8. Răspuns – informații scrise care sunt transmise utilizatorului care a pus o întrebare. Răspunsul este o explicație oferită de un utilizator unui alt utilizator în cadrul unui dialog.


4. DISPOZIȚII GENERALE

4.1. Termenii și condițiile generale ale Only 1 sunt obligatorii pentru toți utilizatorii platformei.

4.2. Orice utilizare a Platformei înseamnă că (a) ați citit cu atenție condițiile generale de utilizare și (b) ați acceptat să le respectați necondiționat.

4.3. Only 1 își rezervă dreptul de a actualiza și modifica periodic Termenii și condițiile generale ale platformei pentru a reflecta orice schimbări în modul în care funcționează site-ul și termenii sau orice modificare a cerințelor legale. Documentul poate fi opus utilizatorilor din momentul publicării pe platformă. În cazul unei astfel de modificări, vom publica pe platformă versiunea modificată a documentului, prin urmare vă rugăm să verificați periodic conținutul acestui document.

4.4. Dacă oricare dintre prevederile acestor termeni și condiții generale de utilizare a Platformei se dovedește a fi invalidă sau inaplicabilă, indiferent de motivul pentru aceasta, acest lucru nu implică invaliditatea sau inaplicabilitatea celorlalte dispoziții.

4.5. Only 1 depune toate eforturile pentru a menține acuratețea informațiilor prezentate pe platformă. Cu toate acestea, având în vedere posibilele erori tehnice sau omisiuni din aceste informații, Only 1 clarifică faptul că imaginile articolelor sunt ilustrative și, respectiv, orientative, articolele de pe platformă care sunt distribuite în rețeaua magazinelor pot diferi de cele ale imaginilor.

4.6. Platforma poate conține linkuri către alte site-uri. Only 1 nu este responsabil pentru politicile de confidențialitate ale site-urilor web pe care nu le administrează sau pentru orice alte informații conținute în acestea.

4.7. Datorită specificului articolelor expuse, Platforma nu este destinată vânzării directe, în sensul unui magazin online și servește ca un catalog de produse, al cărui scop principal este de a familiariza utilizatorii cu specificațiile articolelor, de asemenea, de a oferi oportunități pentru comunicarea directă între Only 1 și consumatori.

4.8. Conținutul platformei este limita numai pentru persoanele cu vârsta peste 18 ani, iar Only 1se angajează să notifice fiecare nou utilizator care ajunge pe platformă.

4.9. Relațiile contractuale legate de distribuția sau publicitatea produselor expuse în platformă, cu persoane sub 18 ani, nu sunt posibile sub nici o formă.

4.10. Clientul are dreptul de a publica opinii despre articolele prezentate pe platformă. Postările sau mesajele care conțin cuvinte obscene sau vocabular inadecvat vor fi eliminate de pe platformă sau ignorate.

4.11. Comunicarea cu Only 1 se poate face printr-o conexiune directă cu acesta sau la adresele indicate pe platformă în secțiunea "Contact".

4.12. Toate imaginile postate pe platformă au scopul unic de a oferi o idee despre tipul de articole prezentate, nu pentru a le prezenta corect. În consecință, este posibil ca unele dintre imaginile din platformă să nu se potrivească pe deplin cu aspectul articolului sau să dea o impresie greșită. Only 1 nu este responsabil pentru astfel de discrepanțe.


5. DREPTUL LA PROPRIETATE INTELECTUALĂ ȘI INDUSTRIALĂ

5.1. Conținutul definit în capitolul Definiții, inclusiv dar fără a se limita la logo-uri, orice grafică sau inscripție, simboluri comerciale, simboluri dinamice, texte și / sau conținut multimedia al Platformei, este proprietatea exclusivă a Only 1.

5.2. Only 1deține și păstrează toate drepturile de proprietate intelectuală în orice mod legat de platformă, indiferent dacă este propriul sau obținut prin licențe contractuale sau în orice alt mod legal.

5.3. Utilizatorul poate copia, transfera și / sau utiliza conținutul numai în scopuri personale necomerciale și numai în cazurile în care acest lucru nu contravine prevederilor acestui capitol al acestui document.

5.4. Utilizatorul are dreptul să utilizeze conținutul în scopuri comerciale numai dacă a primit consimțământul scris al Only 1pentru acest lucru și numai pentru o parte din conținut, în modul și amploarea utilizării acestuia, precum și în termenele pentru care se acordă un astfel de consimțământ.în mod expres. Orice utilizare ulterioară sau diferită a Conținutului va fi considerată o încălcare a acestui acord între Only 1și Utilizator și o încălcare a drepturilor de proprietate intelectuală ale Only 1, care are dreptul de a solicita responsabilitatea Utilizatorului pentru acest lucru.

5.5. Pur și simplu trimiterea către Utilizator sau referirea la Conținutul sau părți ale acestuia de către Only 1nu va fi considerată drept consimțământ de către Only 1de a permite Utilizatorului să utilizeze Conținutul sau părți ale acestuia în scopuri proprii, altele decât nevoile sale personale, indiferent de mijloace. comunicare folosită de Only 1.

5.6. Orice utilizare a conținutului în alte scopuri decât cele permise în mod expres în acești termeni și condiții generale sau în orice alt consimțământ expres scris dat de Only 1 este interzisă.


6. RESPONSABILITATE

6.1 Platforma nu este responsabilă pentru niciun fel de daune suferite de Utilizator ca urmare a forței majore sau a celor care nu se află sub controlul Vânzătorului.


7. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE ȘI UTILIZAREA COOKIEURILOR

Vă rugăm să consultați politica de confidențialitate care face parte din acest document și care poate fi vizualizată aici.


8. LEGE APLICABILĂ – JURISDICȚIE

Legislația bulgară este aplicabilă acestui contract. Prin acceptarea acestor termeni și condiții generale, Clientul înțelege și este de acord că Only 1 își poate transfera toate drepturile și obligațiile care decurg din Document către o altă companie sau terță parte care face parte din grupul de companii al Only 1. Orice litigii apărute între Only 1 și Utilizator vor fi soluționate de comun acord sau, dacă acest lucru nu este posibil, litigiile vor fi soluționate în fața instanțelor bulgare competente.


9. INFORMAȚII DE RECICLARE

9.1 Articolele afișate pe platformă sunt alimentate de o baterie litiu-ion. Are un efect negativ asupra mediului și sănătății umane dacă nu este colectat separat.

9.2.Simbolul unui coș cu roți barat indică necesitatea unei colecții separate de EEE pe care este așezat.


Numărul de pufuri

2000 de trageri

Numărul de țigări

150 de țigări

Conținut de nicotină

0% / 0 mg/ml

Număr de arome

8 arome

De unică folosință

Fără încărcare, fără reumpleri, fără stres!

Reciclează

Protejați natura

Numărul de pufuri

800 de trageri

Numărul de țigări

60 de țigări

Conținut de nicotină

1,20% / 12 mg/ml

Număr de arome

10 arome

De unică folosință

Fără încărcare, fără reumpleri, fără stres!

Reciclează

Protejați natura
ONLY1 Watermelon Ice - 1.20% Nicotine
New Hot
Only1 Watermelon Ice este un Vape cu aroma de pepene rosu suculent combinata cu gustul copilariei, si anume al gumei de mestecat WatermelonNargilea el..
39,00 lei
Nargilea electronică de unică folosință cu design elegant și inovator. ONLY 1 este ușor și atractiv, fabricat conform cerințelor EUCEG. Este activ..
39,00 lei
ONLY1 Mango Magic - 1.20% Nicotine
New Hot
Aroma de Mango te duce cu gândul într-un paradis tropical și te scăpă de monotonia vieții de zi cu zi. Gustul este unul bogat, care îți domină simțu..
39,00 lei
ONLY1 Coffee Kiss - 1.20% Nicotine
New Hot
Cafeaua este un obicei preferat dimineața când te trezești, uneori chiar și seara. Bucurați-vă de experiența unică de a savura o cafea cu o aromă ex..
39,00 lei
Only 1 Strawberry Ice - 2000 Puffs
New Hot
Aromă proaspătă, intensă de căpșuni, care amintește de aromele de primăvară. Bucurați-vă de experiența unică în orice moment al zilei.Nargilea elect..
47,00 lei
ONLY1 Pineapple Sweet - without Nicotine
New Hot
Aroma de ananas răcoritor te trimite într-un paradis tropical pentru a scăpa de monotonia vieții de zi cu zi. Gustul este unul bogat care îți domină..
39,00 lei
Unic, perturbator și irepetabil. Dacă prima întâlnire ar avea o aromă, așa ar fi. Dragoste la prima vedere.Nargilea electronică de unică folosință cu ..
47,00 lei
ONLY 1 Pina Colada Ice - without Nicotine
New Hot
Gust bogat de fructe de pădure. Este o aromă pură care surprinde perfect gustul fructului potrivit pentru orice oră a zilei.Nargilea electronică de un..
39,00 lei
Măr suculent! Încântător, suculent, o senzație de prospețime și dulceață rece...
39,00 lei
ONLY1 Wildberries Ice - 1.20% Nicotine
New Hot
Only1 Wildberries Ice este o aromă bogată de suc de afine care va prelua controlul papilelor gustative. Gustul ușor și acru al afinelor vă va însoți d..
39,00 lei